Musiikkiteatterin kesäleiri nuorille

Ovatko musikaalit ja esiintyminen juttusi?  Kaipaatko kavereita, harrastamista ja luovaa tekemistä?

 

Alumniteatterin musiikkiteatterin kesäleiri järjestetään taas, vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi ETÄNÄ!

 

​Alumniteatteri järjestää 1.- 17. kesäkuuta musiikkiteatterin etäleirin yli 15-vuotiaille nuorille. Leiri toteutetaan verkossa arkipäivisin klo 12-14. Se sisältää kaikille yhteisiä sessioita, pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä henkilökohtaista ohjausta. Pääset osallistumaan tanssitunneilla ja biisinkirjoitustyöpajoihin sekä rakentamaan musikaalikohtauksen alusta saakka! Leirimaksu sisältää myös yksityisohjausta laulussa ja äänenkäytössä.

 

Etäleirille voit osallistua mistä vain. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, toimivan nettiyhteyden sekä itsellesi mukavan tilan liikkua – vaikkapa oman olohuoneen. Leiri on yhdenvertainen.

 

Taitotasosi ei tarvitse olla kummallinen. Kunhan olet kiinnostunut musikaaleista ja uudenlaisesta musiikkiteatterin tekemisestä, olet tervetullut! Ei anneta etäilyn rajoittaa, vaan luodaan yhdessä uutta!

 

Let´s turn social distancing into social distDANCING!! 

 

Hinta:

Normaalihinta.........................150,00e

Jäsenhinta (liity jäseneksi!)........135,00e

Koulutus järjestetään Kansalaisfoorumin tuella

OHJAAJAT

Disa Kamula on teatteriohjaaja, kouluttaja ja näyttämöilmaisun ammattilainen. Hän on ohjannut kantaesitykset mm. musikaaleista Hullu Prinssi, Fauni sekä Pieni Balleriina. Disa opettaa myös teatteritaiteen perusopetusta Tampereen Seudun Työväenopistossa ja haluaa houkutella jokaisesta esiintyjästä parhaan mahdollisen version estradille.

Lotta Kaarla on ammattitanssija ja musiikkiteatterin ammattilainen. Hänet on voinut nähdä mm. musikaaleissa Cabaret, Hair, High School Musical, Vampyyrien tanssi ja Viidakkokirja. Lotta on kouluttautunut useilla kursseilla ympäri maailman!

Eeva Rajakankaalla on kokemusta musikaalilavoilta jo lapsuudesta,
esimerkiksi The Sound of music ja Annie. Nykyään hän opiskelee Sibelius Akatemiassa musiikkikasvatusta sekä keikkailee laulusolistina omien yhtyeidensä kanssa. Eevalle tärkeintä musikaaleissa on muun muassa ensemblestä kumpuava lauluvoima. Hän rakastaa yhteisen energian kasvattamista ja ihmisäänillä leikkimistä.

Social distDANCING

Alumniteatteri ry.

2922146-4

alumniteatteri@gmail.com

Tapoonlahdenkuja 2

34240 Kämmenniemi

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon