(12-18 vuotiaille)

3. - 7.6.2019

 

Ovatko musikaalit ja esiintyminen juttusi? Onko kalenterissa tyhjää kesäkuun ensimmäisellä viikolla?

Alumniteatteri ry järjestää 3.-7. kesäkuuta musiikkiteatterin kesäleirin 12-18 vuotiaille nuorille Tampereen yhteiskoulun lukiolla.

Musiikkiteatterin kesäleiri on 5 -päiväinen kokonaisuus, jossa ohjelmaa riittää. Kurssilla yövytään kotona ja päivisin harjoitellaan 9:00-15:00 välisenä aikana Tampereen yhteiskoulun lukiolla. 

Kurssilla opetellaan ensemble-työskentelyä: laulua, tanssia, näyttämöilmaisua; kaikkia kolmea erikseen ja yhdessä kolmen ammattilaisopettajan johdolla. 

Teemme harjoituksia joiden kautta vahvistetaan taitoja edellä mainituista osa-alueista ja opettelemme viikon aikana musikaalikohtauksen, jonka esitämme viikon päätteeksi. 

Taitotasosi ei tarvitse olla kummallinen, kunhan olet kiinnostunut musikaaleista ja musiikkiteatterista olet tervetullut. Leirin aikana on tarkoitus tehdä ja kokeilla kaikkea! 

Musiikkiteatterin kesäleiriltä saat kokemusta kuinka ammattiteattereissa pistetään kasaan ensemble-kohtaus. 

Tervetuloa tutustumaan musikaalien säkenöivään maailmaan! 

Ilmoittautuminen on auki 31.5. klo 15 saakka!

Kurssin ohjaajina toimivat

Eeva Rajakangas, Disa Kamula ja Lotta Kaarla.

 

Hinta:

Normaalihinta.........................250,00e

Jäsenhinta (liity jäseneksi!)........225,00e

Lotta Kaarla on ammattitanssija ja musiikkiteatterin ammattilainen. Hänet on voinut nähdä mm. musikaaleissa Cabaret, Hair, High School Musical, Vampyyrien tanssi ja Viidakkokirja. Lotta on kouluttautunut useilla kursseilla ympäri maailman!

Disa Kamula on teatteriohjaaja, kouluttaja ja näyttämöilmaisun ammattilainen. Hän on ohjannut kantaesitykset mm. musikaaleista Hullu Prinssi, Fauni sekä Pieni Balleriina. Disa opettaa myös teatteritaiteen perusopetusta Tampereen Seudun Työväenopistossa ja haluaa houkutella jokaisesta esiintyjästä parhaan mahdollisen version estradille.

Eeva Rajakankaalla on kokemusta musikaalilavoilta jo lapsuudesta,
esimerkiksi The Sound of music ja Annie. Nykyään hän opiskelee Sibelius Akatemiassa musiikkikasvatusta sekä keikkailee laulusolistina omien yhtyeidensä kanssa. Eevalle tärkeintä musikaaleissa on muun muassa ensemblestä kumpuava lauluvoima. Hän rakastaa yhteisen energian kasvattamista ja ihmisäänillä leikkimistä.

OHJAAJAT

MUSIIKKITEATTERILEIRI

OTA YHTEYTTÄ

LEhdotus produktiosta, yhteistyöstä tai tapahtumasta? Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, tai yhdistyksemme jäseneksi?

Mikä tahansa asiasi onkaan, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tapoonlahdenkuja 2   34240 Kämmenniemi